пʼятниця, 8 травня 2020 р.

Дистанційне навчання  08.05

Доброго ранку, мій маленький друже! Ось і настав останній день цього тижня, а, отже, і час зробити висновки та підсумки навчальних досягнень по темі тварин. Доречі, я маю гарну новину- попереду знову на нас чекають аж 3 вихідні. Сподобалась новина? Тож, хутчіш приступимо до навчання аби була змога довше насолоджуватись вихідними.

Виховна година до Дня пам'яті та примирення.

Сьогодні 8 травня відзначають День пам'яті та примирення, а завтра 9 травня люди відзначатимуть День Перемоги. Це не просто свята, коли можна відпочивати та веселитися, це дні, коли люди відчувають і радість і сум одночасно...

Переглянь відео, аби дізнатися більше про це свято, адже ти повинен це знати, пам'ятати та шанувати.

 

 Спробуй виготовити голуба миру власноруч, як показано у відео.  Чекаю фото для нашого блогу. 

 

Я досліджую світ.  

Ти вже багато знаєш про життя тварин, отож з легкістю зможеш опраювати стор. 51, що у зошиті ЯДС

Протягом двох тижнів ми з вами знайомилися з дивовижним світом рослин та не менш дивовижним і різноманітним світом тварин. Сьогодні, підсумовуючи усе вивчене, я хочу, щоб ви дізналися більше про охорону тваринного та рослинного світу. Уважно прослухай уроки і ти дізнаєшся, чому деякі тварини та рослини занесені до Червоної книги України, які дії людини призводять до їх знищення та як кожен з нас може їм допомогти. 




 

Українська мова (урок - СЛУХАННЯ)

Скажи, будь ласка, а чи знаєш ти, яке свято, зазвичай, святкують у другу неділю травня? Цьогоріч воно припадає на 10 травня, тобто післязавтра.... Це свято найближчої, найріднішої, найдобрішої, найлагіднішої жінки у твоєму житті... День матері. Уважно послухай дивовижну казочку Ірини Мацко про мамине серденько і ти дізнаєшся, чому ні в якому разі не можна ображати свою маму.

 Сподобалася казочка? Тоді пропоную послухати іще одну про вже відомого тобі Ведмедика Дмитрика, котрий  колись одного разу впав у бочку з медом)) Пам'ятаєш?  

 

Я досліджую світ ( технологічна галузь ) 

Я пропоную тобі власноруч виготовити листівку, щоб у неділю раненько привітати свою матусю з цим чудовим травневим святом- днем матері!!! Уважно переглянь відео- та обери листівку на свій смак, можеш виготовити листівку за власним задумом ( не за відео ) бажаю тобі творчого натхнення! Нехай у тебе все вийде!

 

 

Буду дуже вдячна за спільне фото з матусею і твоєю вітальною листівкою для нашого блогу.  Звичайно ж не сьогодні... у неділю рано, коли привітаєш маму і її очі засяють від щастя)) 

 Гарних та сонячних вихідних!!! До зустрічі 12 травня!!! 

Немає коментарів:

Дописати коментар

  Дистанційне навчання 22.01.2021 Доброго ранку, мої любі другокласники! Сьогодні останній день нашого дистанційного навчання, адже вже у по...