четвер, 2 квітня 2020 р.

Дистанційне навчання 02.04

Доброго ранку, друже! Як твій настрій сьогодні? Ти готовий до навчання ? Тоді вперед!!!

Ранкова гімнастика.

 

 ЯДС (СЗО/ГІО)

 

Переглянь відео.

 

На які великі групи поділяють всі продукти харчування?

Що таке вітаміни?

Навіщо вони потрібні людині?

Про які корисні та багаті на вітаміни продукти йшлося у відео? 

Які з них ти полюбляєш? А які ні?

Як поводяться за столом ( назви всі правила)

Харчування — необхідна умова нашого життя. Без їжі людина не може жити. З їжею ми отримуємо речовин, необхідні для нормального росту та розвитку. Їжа забезпечує наш організм енергією, яка міститься в продуктах харчування. Дітям їжа потрібна не тільки, щоб рухатися, працювати. Вона потрібна їм також для того, щоб вони виросли міцними та здоровими. Для цього ми маємо вживати різноманітну їжу. Харчуватися 4 — 5 разів на день. Продукти харчування мають бути корисними та свіжими.
 Є продукти корті шкодять організму, хоча нам видаються доволі безпечними та смачними: запам'ятай їх, та спробуй вживати якнайменше. Перейди за посиланням, разом із дорослими перегляньте та обговоріть презентацію.


— А ви любите смачненько поїсти?

— Якими є ваші улюблені страви?

— Що готують ваші мами?

— Смачно готувати — це велика майстерність. Українці завжди славилися смачною кухнею.

— Запрошую вас створити нову телепередачу «Класний кухар!»

Для цього поділись рецептом своєї улюбленої корисної (!) страви. Можна просто відрекламувати страву, знявши відео, у якому ти розповіси не лише чим ця страва тобі подобається та чим вона корисна  але і поділишся її рецептом. Доречі, було б чудово, зняти відео під час її приготуванння. Попроси маму підготувати необхідні продукти та допомогти тобі у приготуванні! На виконання цього завдання я даю тобі  цілий тиждень, тобто до наступного четверга. Відео обіцяю вискласти на блог! Це і буде  наш канал з телепередачею "Класний кухар"! З нетерпінням чекаю на твій рецепт!

Математика 

Приготуй зошит, ручку. 

Сьогодні, другий день квітня,  отож, подумай, якою буде каліграфічна хвилинка?

Відступи 4 клітинки від попередньої роботи і пропиши 

02 04

Уважно переглянь відео до 8 хвилини 20 секунд. Під час перегляду, зупиняй відео та працюй у зошиті , виконуючи всі запропоновані завдання. Задачу запиши, використовуючи ключові слова, а не схему! ( як показано у відео)

Було- ?  п.

Зайшло - 5 п.

Стало -17 п.

 

 

Щоб закріпити  знання, зіграй у математичну гру. Перейди за посиланням.

https://learningapps.org/10185731

На наступному уроці тобі потрібно буде попрацювати  з букварем Галини Іваниці  частина 2 ( попроси дорослих завантажити електронну версію цього підручника).

 А поки відпочинь, переглянувши цікавий та корисний мультфільм

 

Українська мова 


На ст. 45  букваря розглянь малюнок, що ти бачиш ? Дай повну відповідь.  ( 3-4 речення ) 

Склади і запиши  у робочий зошит одне речення ( за малюнком з підручника)

Опрацюй перше завдання, що на сторінці 46. 

 Запам'ятай ! Розмова між двома або кількома особами називається ДІАЛОГОМ.

Попроси дорослих допомогти тобі скласти діалог за кожним із  трьох малюнків ! 

Молодці ! Впевнена, у вас все вийшло! 

Читання в особах. 

Під час читання в особах, люди  "перевтілюються" у героя вірша чи оповідання і читають тільки його або її слова. Попроси дорослих допомогти тобі почитати вірш "Про блискавку та грім" (Ст.46). Читання буде незвичайним , ви на кілька хвилин станете акторами, які зіграють роль тата і донечки.  Повір, таке читання набагато цікавіше, аніж звичайне. І не забувай про інтонацію, адже ти - актор!!!) Отож, спробуєш? Не забудь ввімкнути відеокамеру, я залюбки перегляну, як у вас це вийшло. Хоча впевнена, що ви - неперевершені актори! 

ФІЗКУЛЬТХВИЛИНКА

У робочий зошит спиши  1 речення з цього вірша на свій вибір.  

Образотворче мистецтво

 

Малюємо весняні квіти


Перейди за посиланням та обери весняні квіти, які ти хочеш намалювати сьогодні. А можливо тобі  і інструкції не знадобляться? Можливо ти хочеш намалювати інші весняні квіти ? Або ж взагалі не квіти, а, скажімо, весняний пейзаж? Я не буду тебе обмежувати у твоїй творчості і з нетерпінням чекатиму ваші фото з малюнками. 

https://pustunchik.ua/ua/treasure/draw/risuyem-vesenniye-tsvety?fbclid=IwAR0BGBW3xhQyoRSAgqKDWMOgRhqZwX4BCth-ejS7k0TqJmGB8ziVu70UJbo

Вдалого тобі дня!!! 


     






Немає коментарів:

Дописати коментар

  Дистанційне навчання 22.01.2021 Доброго ранку, мої любі другокласники! Сьогодні останній день нашого дистанційного навчання, адже вже у по...