четвер, 30 квітня 2020 р.

Дистанційне навчання 30.04

Доброго ранку!!! Хочу розпочати наш новий день з повідомлення про іменинників! Нещодавно свої дні народження відсвяткували аж двоє  наших хлопчиків- Ломов Нікіта та Пілецький Рома!!! А сьогодні день народження святкує Антонюк Діма!!! Вітаємо вас, дорогі наші однокласники!!!

 З днем народження вітаю!

Хай буде все, як ти бажаєш,

Твій настрій буде хай казковим,

Життя цікавим і чудовим.


Бажаю успіхів в навчанні

І перемог в усіх змаганнях,

Пригод веселих, друзів гарних,

Багато світлих днів безхмарних!

Ця пісенька для вас,  любі наші іменинники!!! 

Переходимо до навчання! 

ЯДС

Вчора ти переглянув відео, у котрому проростали зерна. Сьогодні пропоную розпочати зі ще одного чудового відео про ріст рослин. Гадаю, що переглядаючи такі сюжети, ти ще більш бережливо захочеш ставитись до рослин, ніколи не захочеш зашкодити їм чи зробити боляче.

Уважно прослухай відео -урок  від чудової вчительки з міста Полтави Нелі Миколаївни, виконай усі запропоновані завдання ( включно із завданнями з української мови, математики та спробуй виготовити запропоновану аплікацію, підписавши всі відомі тобі органи рослини ) 

 

Опрацюй сторінки 47-48 у зошиті ЯДС.

Українська мова

Опрацюй сторінки 61- 62, що у букварику і ти дізнаєшся ім'я однієї з найвідоміших українських поетес та трішки познайомишся з її творчістю.

Зіграй у гру. Запиши слова у зошит.

 Ще одна цікава вправа. Виконай її письмово, працюй з нового рядка.

Перерва 15 хвилин.


Математика 

Математична розминка

  Далі приготуйся попраювати у зошиті. 

Після запису, котрий ти зробив на уроці у Нелі Миколаївни, відступи 1 клітинку вниз, запиши всі непарні числа від 30 до 46 

У новому рядку  відрахуй чотирнадцять клітинок- запиши цифру 1 ( перше завдання )

Довжина відрізка АВ дорівнює 10 см. Побудуй у робочому зошиті відрізок СD, коротший від відрізка АВ на 6 см, і відрізок ОР, довший за відрізок CD на 3 см.

Перевір правильність виконання.

 

Оскільки ти чудово попраював, на тебе чекає ще  одна математична гра . Успіхів! 

 

Оскільки завтра вихідний, я вирішила об'єднати ЯДС ( технології ) та образотворче мистецтво, тому аплікація, котру пропонує виготовити Неля Миколаївна - це єдина творча робота на цьому тижні.

Доречі на блозі вже опублікована сторінка (Навіщо ми їмо), на котрій є відео-фільм з вашими творчими роботами за минулий тиждень. Такий же фільм хочу зробити за цей тиждень, тому не ігноруй творче завдання)))

Гарних вихідних!  

Немає коментарів:

Дописати коментар

  Дистанційне навчання 22.01.2021 Доброго ранку, мої любі другокласники! Сьогодні останній день нашого дистанційного навчання, адже вже у по...